Wij regelen de verhuur!

Ben u op zoek naar begeleiding bij de verhuur van uw woning, laat Caron & Co Makelaars een geschikte huurder voor u zoeken.

Nadat u met Caron & Co Makelaars contact heeft opgenomen, komen wij graag bij u langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle facetten die aan bod zullen komen tijdens de verhuur. We geven o.a. advies over de huurprijs en de presentatie van uw woning. We bepalen samen de verhuurstrategie.

Uw woning wordt vervolgens aangemeld via het uitwisselingssysteem van de NVM op de Amsterdamse makelaarsmarkt. Ook wordt uw woning aangeboden internet op FUNDA.NL , de MVA site, PARARIUS.NL en op onze eigen website. Daarnaast brengen wij de verschillende Amsterdamse verhuur- en expatbureaus op de hoogte. Op deze manier creëren wij optimale mogelijkheden om uw woning te kunnen verhuren. Wij organiseren bezichtigingen, informeren u regelmatig over de stand van zaken en begeleiden de onderhandelingen. Wanneer de onderhandelingen tot een overeenkomst leiden, stellen wij in samenspraak met u het huurcontract op.

Nadat de huurder de woning heeft betrokken kunt u de verantwoordelijkheid als beheerder op u nemen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Zie voor verdere informatie onze dienst beheer.

Spreekt onze verhuurbegeleiding u aan? Loop dan gerust eens binnen, bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak.