Bent u op zoek naar een huurwoning in Groot Amsterdam dan krijgt u bij bezichtigingen te maken met makelaars die alleen het belang behartigen van de verhuurder. Voor u is het daarom altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen die alleen uw belang behartigd.

De makelaars van Caron & Co zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod. Vinden wij een geschikte woning dan brengen wij u hier direct van op de hoogte. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en onzekerheden. Wij kijken zeer kritisch met u mee tijdens de bezichtigingen, onderhandelen namens u en wanneer we met de verhuurder tot overeenstemming zijn gekomen, zorgen wij ervoor dat de gemaakte afspraken duidelijk worden geformuleerd in de huurovereenkomst. Verder zorgen wij ervoor dat de woning volgens afspraak aan u wordt overgedragen. Zijn er tijdens de huurperiode nog problemen en/of vragen, ook dan kunt u op ons rekenen.

Wij werken op basis van no cure no pay; lukt het ons niet om een woning voor u te vinden dan bent u ons niets verschuldigd. Deze dienstverlening is voor onbepaalde tijd, dus u kunt zo lang als dat het nodig is op ons rekenen. Tevens heeft u bij ons de keuze uit een full service dienstverlening waarbij wij u van A t/m Z begeleiden, maar kunt u ook kiezen voor een deeldienst.

Spreekt deze service u aan? Loop dan gerust eens binnen, bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak.