Of u nou voor het eerst een woning gaat kopen, of dit al vaker heeft gedaan; het blijft spannend. U krijgt bij bezichtigingen te maken met verkopende makelaars die alleen het belang behartigen van de verkoper. Voor u is het daarom altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen die alleen uw belang behartigd.

De makelaars van Caron & Co zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod. Vinden wij een geschikte woning dan brengen wij u hier direct van op de hoogte. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en onzekerheden. Wij kijken zeer kritisch met u mee tijdens de bezichtigingen, onderhandelen namens u en wanneer we met de verkoper tot overeenstemming zijn gekomen, gaan we met u mee naar de notaris voor het tekenen van de koopakte en dit doen wij tevens voor de eigendomsoverdracht. Zijn er na de aankoop nog problemen en/of vragen, ook dan kunt u op ons rekenen.

Wij werken op basis van no cure no pay; lukt het ons niet om een woning voor u te vinden dan bent u ons niets verschuldigd. Onze dienstverlening is voor onbepaalde tijd, dus u kunt zo lang als dat het nodig is op ons rekenen. Tevens heeft u bij ons de keuze uit een full service dienstverlening waarbij wij u van A t/m Z begeleiden, maar kunt u ook kiezen voor een deeldienst.

Klik hier voor een uitgebreidere weergave van deze dienstverlening.

Spreekt ons aankooptraject u aan? Loop dan gerust eens binnen, bel of mail ons voor een persoonlijke afspraak.